Slavnostní zvěřina

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
83 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky z dančí kýty naklepeme.
  • 2
    Naložíme do 2dl suchého červeného vína se 2 lžičkami sójové omáčky, rozmačkaným česnekem a olivovým olejem. Necháme den až dva odležet.
  • 3
    Poté maso zprudka osmahneme, podlijeme směsí a dusíme pod pokličkou.
  • 4
    Směs - do zbytku marinády přidáme 1/2 dl vína, zakysanou smetanu, brusinkový kompot, sůl a pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.