Sleď na grilu s česnekem a koriandrem
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
158 mg
Cukr
170 mg
Postup přípravy
- 1Vykuchané sledě opláchneme a osušíme. Osolíme je, opepříme a přidáme koriandr. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.
- 2V misce si rozmícháme šťávu vymačkanou z 1 pomeranče a olej. Poté přidáme nasekaný česnek a do vzniklého nálevu vložíme rybu. Necháme 30 minut v chladu marinovat.
- 3Rozehřejeme si gril a sledě opékáme 5 minut po každé straně. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.