Sleď na grilu s česnekem a koriandrem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
158 mg
Cukr
170 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané sledě opláchneme a osušíme. Osolíme je, opepříme a přidáme koriandr. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.
  • 2
    V misce si rozmícháme šťávu vymačkanou z 1 pomeranče a olej. Poté přidáme nasekaný česnek a do vzniklého nálevu vložíme rybu. Necháme 30 minut v chladu marinovat.
  • 3
    Rozehřejeme si gril a sledě opékáme 5 minut po každé straně. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.