Sleď na hořčici
40 min.
Ingredience
- 80gramůHořčice
- 800gramůSleď čerstvý
- 100mililitrůVíno bílé
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
671 mg
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.