Sleď pečený v alobalu
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
983 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané sledě osolíme i zevnitř, do každé ryby vložíme jeden bobkový list, petrželku posekáme na jemno, smícháme s máslem a ryby potřeme ze všch stran. Nakonec sledě opepříme, položíme na alobal každou rybu zvlášť, poklademe plátky citronů, zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
- 2Ryby v alobalu položíme na talíře, každý strávník si rybu rozbalí sám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.