Sleď pečený v alobalu

30 min.
Švédsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
983 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané sledě osolíme i zevnitř, do každé ryby vložíme jeden bobkový list, petrželku posekáme na jemno, smícháme s máslem a ryby potřeme ze všch stran. Nakonec sledě opepříme, položíme na alobal každou rybu zvlášť, poklademe plátky citronů, zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
  • 2
    Ryby v alobalu položíme na talíře, každý strávník si rybu rozbalí sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.