Sleď po česku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
786 mg
Cukr
685 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné sledě opláchneme ve vlažné vodě, osolíme je a opečeme po obou stranách v rozehřátém tuku dorůžova.
  • 2
    Potom ryby zalijeme vínem, přidáme na plátky nakrájená rajčata, očištěné žampiony, česnek utřený se solí a vše dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme citronovou šťávu a jemně nakrájenou pažitku.
  • 4
    Ryby podáváme přelité šťávou s vložkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.