Sledě na estragonu

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme kůru z poloviny pomeranče. Oloupeme celý pomeranč a dužinu nasekáme.
  • 2
    V misce smícháme pomerančovou šťávu, dužinu, kůru, pokrájené jarní cibulky, estragon a strouhanku. Osolíme a opepříme. Náplň rozdělíme na 4 díly a vyplníme břišní dutiny ryb.
  • 3
    Každou rybu dáme na fólii, kterou jsme potřeli omastkem. Ryby zabalíme a opékáme 30 minut.
  • 4
    Poté ryby rozbalíme a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.