Sledě na estragonu
50 min.
Ingredience
- 1kusPomeranče
- 4kusyCibulka jarní
- 50gramůStrouhanka
- 1lžíceEstragon
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 800gramůSleď čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Nastrouháme kůru z poloviny pomeranče. Oloupeme celý pomeranč a dužinu nasekáme.
- 2V misce smícháme pomerančovou šťávu, dužinu, kůru, pokrájené jarní cibulky, estragon a strouhanku. Osolíme a opepříme. Náplň rozdělíme na 4 díly a vyplníme břišní dutiny ryb.
- 3Každou rybu dáme na fólii, kterou jsme potřeli omastkem. Ryby zabalíme a opékáme 30 minut.
- 4Poté ryby rozbalíme a okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.