Sledě s rajčatovým protlakem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě vykucháme, odřízneme hlavy, ploutve a dobře omyjeme. Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli na plátky, petrželku posekáme. Rajčatový protlak rozmícháme s octem, olejem, osolíme, opepříme a osladíme podle chuti.
  • 2
    Rybí kousky vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla, posypeme cibulí a zalijeme ochuceným protlakem. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně půl hodiny. Upečený pokrm posypeme posekanou petrželkou.
  • 3
    Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.