Sledě v ovesném obalu

18 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
829 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
70 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
170 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na talíři smícháme ovesnou mouku s mletými hořčičnými semínky, solí a pepřem.
  • 2
    Očištěné, omyté a osušené sledě nafiletujeme a po obou stranách vmáčkneme do ochucené mouky.
  • 3
    Obalené filety grilujeme po každé straně asi 4 minuty pod horkým grilem v troubě dozlatova.
  • 4
    V pánvi ve vyšší vrstvě oleje fritujeme snítky petržele asi 30 vteřin dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 5
    Grilované sledě upravíme na talíře spolu s fritovanou petrželkou a ozdobíme plátky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.