Sledi na červeném víně

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
38 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
655 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na části másla. Přidáme koření, vložíme očištěné a omyté filety ze sleďů a vše dusíme asi 15 minut. Během dušení filety podléváme vínem. Měkké maso vyjmeme na nahřátou mísu.
  • 2
    Ze zbylého másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku a rozvaříme ji s rybím vývarem. Chvíli povaříme a přecedíme na sledě.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.