Sledi po námořnicku
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 2lžíceCitronová šťáva
- 150mililitrůOlej stolní
- 1kilogramSleď čerstvý
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
58 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
762 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme utřený česnek, zázvor, chilli koření, kmín a pepř a chvíli pražíme.
- 2Očištěné a naporcované ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do kastrolu. Mírně podlijeme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.