Sledi s estragonem

35 min.
Ukrajina

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranč oloupeme, kůru z poloviny pomeranče nastrouháme, dužinu z celého pomeranče nakrájíme na velmi drobné kostičky, lístky estragonu posekáme najemno, jarní cibulky nakrájíme nadrobno. Do misky nasypeme strouhanku, kůru, dužinu, estragon, cibulku, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Touto nádivkou naplníme břišní dutiny očištěných a vykuchaných sleďů, ryby potřeme panenským olejem položíme na alobal a každého sledě zvlášť zabalíme. Ryby vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
  • 3
    Ryby položíme na talíře i s alobalem, každý strávník si rybu rozbalí sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.