Sledi s jablky v majonéze
30 min.
Ingredience
- 1,5kilogramySleď čerstvý
- 400gramůPomeranče
- 2kusyCibule
- 300gramůOkurky nakládané
- 30gramůPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMed včelí
- 500gramůMajonéza
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
86 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Nasolené sledě vymačkáme, nakrájíme na kousky, dáme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Pomeranče oloupeme, oddělíme měsíčky od sebe, nakrájíme je na malé kousky a dáme do misky ke sleďům. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a spolu s drobně nakrájenými okurkami přidáme do misky.
- 2Všechny suroviny v misce smícháme dohromady, podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme ještě medem, přidáme majonézu, nasekanou petrželovou nať a ještě jednou důkladně promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.