Sledi s jablky v majonéze

30 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
948 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
86 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasolené sledě vymačkáme, nakrájíme na kousky, dáme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Pomeranče oloupeme, oddělíme měsíčky od sebe, nakrájíme je na malé kousky a dáme do misky ke sleďům. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a spolu s drobně nakrájenými okurkami přidáme do misky.
  • 2
    Všechny suroviny v misce smícháme dohromady, podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme ještě medem, přidáme majonézu, nasekanou petrželovou nať a ještě jednou důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.