Slepice na hroznovém víně

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
455 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle, porce slepice pokapané citronovou šťávou zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkkou slepici vyjmeme, ve šťávě rozpustíme tavený sýr, přilijeme smetanu a zahustíme moukou. Přidáme hroznové víno a vše ještě krátce povaříme.
  • 3
    Porce slepice v omáčce prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.