Slepice na zelenině s olivami
55 min.
Ingredience
- 600gramůSlepice
- 50gramůSlanina vepřová
- 1kusCibule
- 300gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 400mililitrůVývar slepičí
- 3špetkySůl
- 80gramůOlivy černé
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hlubokém rendlíku smažíme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, poté vložíme zeleninu, podlijeme několika sběračkami vývaru ze slepice, osolíme, vsypeme kari koření, řádně promícháme a pod poklicí dusíme, dokud zelenina nezměkne. K zelenině přimícháme maso z uvařené slepice, které jsme nakrájeli na nudličky, na půlky nakrájené olivy a důkladně prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.