Slepice s křenem

85 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
808 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
59 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici rozdělíme na porce a uvaříme v osolené vodě s veškerou zeleninou a kořením. Poté slijeme a ponecháme pouze vývar.
  • 2
    Do kastrolku dáme sádlo, nadrobno nasekanou cibuli, zaprášíme moukou a necháme zpěnit. Zalijeme za stálého míchání vývarem ze slepice, přidáme med a povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme křen smíchaný se smetanou a žloutky. Křen se nesmí vařit.
  • 4
    Porce slepice vložíme do omáčky a jemně prohřejeme. Podáváme s brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.