Slepičí brazilská polévka

150 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
97 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší slepici dobře očistíme a umyjeme pod tekoucí vodou. Rozpůlíme ji a dáme vařit spolu s rýží do hrnce se slanou vodou. Když je maso měkké, slepici vyndáme, necháme trochu zchladnout a z kostí obereme čisté maso bez kůže. Maso nakrájíme na menší kousky a vrátíme do polévky.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova, přidáme spolu s nasekaným kerblíkem do polévky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.