Slepičí Hopel

170 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1234 kcal
Bílkoviny
130 g
Tuky
70 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou slepici den předem uvaříme ve slané vodě. Druhý den obereme maso a nakrájíme ho na malé kostky. Květák rozebereme na růžičky, opláchneme, uvaříme ve slané vodě a uvařené růžičky překrájíme. Mezitím oloupeme a nakrájíme cibule, dáme je ve velké pánvi zpěnit na másle, přidáme nakrájené slepičí maso, trochu opečeme, zamícháme, přidáme květák a směs ještě chvíli restujeme. Zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem, solí a pepřem a necháme ztuhnout.
  • 2
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme posypané sekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.