Slepičí nudlovka
20 min.
Ingredience
- 1hrstŠpenát listový čerstvý
- 1,5litryVývar slepičí
- 0,15kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 2kusyMrkev kořen
- 1špetkaPetržel - nať
- 1hrstNudle vaječné
- 2kusyPetržel kořen
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
945 mg
Postup přípravy
- 1Očistíme a nastrouháme celer, mrkev a petržel.
- 2Zeleninu dáme do přecezeného vývaru a přivedeme k varu.
- 3Špenátové listy propláchneme, na malé nudličky pokrájíme a vložíme do polévky.
- 4Vaříme 7 minut, poté přidáme vlasové nudle a pět minut povaříme.
- 5Osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.