Slepičí paštika
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusCeler bulvový
- 250gramůJátra drůbeží
- 100gramůAnglická slanina
- 1kusKarotka
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusPetržel kořen
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5kusSlepice
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso z poloviny syrové, vykostěné slepice nakrájíme na kousky, opečeme na slanině na kostičky pokrájené s kousky jater.
- 2Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme kořenovou
- 3zeleninu, cibuli a dusíme doměkka.
- 4Necháme vychladnout, umeleme, dochutíme kořením a utřeme s máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.