Slepičí polévka s domácími nudlemi

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchanou a omytou slepici dáme vařit asi do 4 l vody. Vaříme asi 1 hodinu, pak do ní přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, osolíme, opepříme a vaříme ještě minimálně hodinu do doby, kdy maso bude měkké.
  • 2
    Slepici opatrně vyjmeme z vývaru, maso obereme, pokrájíme na kousky, a vrátíme do scezeného čistého vývaru. Přidáme domácí nudle a krátce zavaříme.
  • 3
    Před dokončením přidáme do polévky nadrobno nakrájenou zelenou kadeřavou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.