Slepičí ragú

130 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
738 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
11 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu omyjme, očistíme a pokrájíme na menší kousky. Přendáme do hrnce, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme bylinky. Vše podlijeme vývarem a vínem a přiklopené vaříme 90 minut. Uvařenou zeleninu vyjmeme z vývaru, rozmixujeme a vrátíme zpět. Houby pokrájíme a orestujeme na rozpáleném másle a přidáme do omáčky. Smetanu smícháme se žloutky, dobře rozmícháme a opatrně zamícháme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.