Slepičí vývar s rýží krále Ludvíka Filipa

130 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
8 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Vápník
32 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladou slepici vložíme do většího hrnce, zalijeme hovězím vývarem, osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme asi 2 hodiny. Rýži uvaříme zvlášť až před koncem vaření slepice, aby zůstala teplá.
  • 2
    Slepici rozložíme na oválný talíř a kolem slepice upravíme rýži. Do oblohy kolem slepice přidáme hovězí maso se zeleninou, které nám zbylo z hovězího vývaru. Vývar z hrnce nalijeme do polévkových mís a spolu s obloženou slepicí podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.