Slovenská fazolačka

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekanou cibuli osmahneme na oleji.
  • 2
    Přidáme nakrájenou uzeninu na kostičky, brambory a jednu lžíci papriky.
  • 3
    Vše osmahneme, přilijeme trochu vody a pod pokličkou dusíme pět minut.
  • 4
    Přidáme okapané fazole a vodu asi 1,5l.
  • 5
    Vaříme 15 minut.
  • 6
    Přidáme instantní jíšku, sůl, pepř a zakysanou smetanu a necháme přejít varem.
  • 7
    Ozdobíme na talíři petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.