Slovenská polévka se skopovým masem a kroupami

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
21 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
555 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso vložíme do vroucí vody (1,2 l) a vaříme. Když začne maso měknout, přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a kapustu, nasekaný 1 stroužek česneku a cibuli.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme z polévky, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do polévky spolu s předem uvařenými kroupami.
  • 3
    Nakonec polévku dochutíme česnekem utřeným se solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.