Slovenské rizoto s vepřovými játry

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěná, na kostky nakrájená játra, oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev, očištěné, na plátky nakrájené houby. Vše dusíme do měkka.
  • 2
    Zvlášť udusíme rýži a již měkkou ji promícháme s játry, Přidáme okapaný hrášek, rizoto podle chuti osolíme a opepříme, vše ještě chvíli podusíme.
  • 3
    Podáváme s červenou řepou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.