Šmakoun kořeněný s hořčicí
15 min.
Ingredience
- 100gramůŠmakoun
- 5gramůOlej olivový
- 3gramyPaprika mletá sladká
- 3gramyKoření grilovací
- 3gramyKari koření
- 20gramůHořčice
- 4gramySůl
- 40gramůOkurka salátová
- 10mililitrůOcet vinný
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátek šmakouna rozřízneme podélně na dva slabší plátečky, osolíme, posypeme grilovacím kořením, mletou paprikou, kari kořením, vložíme na pánev s rozpáleným olejem, trochu orestujeme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a krátce podusíme.
- 2Upravíme na talířek, obložíme salátovou okurkou nakrájenou na plátky a pokapeme pár kapkami octa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.