Smažená brokolice

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou brokolici vložíme do osolené vařící vody, uvaříme do poloměkka, vyjmeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Připravené kousky brokolice mírně osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Smažíme do zlatova v rozehřátém oleji.
  • 3
    Podáváme s vařenými či opékanými bramborami a zeleninovým salátem nebo tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.