Smažená hlíva s omáčkou z bazalky
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
951 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata ponoříme do vroucí vody, odstraníme slupku a jadérka a nakrájíme na kostičky. Olivový olej smícháme s octem, osolíme, opepříme a vzniklou směsí zalijeme rajčata.
- 2Bazalku omyjeme, necháme oschnout, podélně nakrájíme a přidáme do zálivky. Hlívy pečlivě očistíme a odstraníme tuhé části. Na zbytku oleje osmažíme a vidličkou je rozmělníme.
- 3Česnek zbavíme slupky a prolisujeme k houbám. Osolíme a opepříme. Houby zalijeme zálivkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.