Smažená husí krev
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 50gramůSádlo škvařené
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý celý
- 0,75litrHusí krev
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Husí krev vlijeme do nádoby, přidáme ocet, promícháme metlou a dáme do lednice. Na větší pánvi rozpálíme sádlo a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do růžova. Přilijeme krev a za stálého míchání smažíme asi 10 minut, dokud není krev dokonale opečená. Osolíme, opepříme a ihned podáváme. Ještě horké můžeme namazat na chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.