Smažená játra s bylinkovým máslem

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
73 mg
Cukr
41 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželovou nať a bazalku jemně nasekáme, játra odblaníme, nařízneme na několika místech po obvodu a naklepeme.
  • 2
    Na rozpáleném oleji játra po obou stranách osmažíme.
  • 3
    Servírujeme osolené a opepřené na nahřátých talířích s kopečkem bylinkového másla a zakapané citronovou šťávou.
  • 4
    Bylinkové máslo připravíme utřením změklého másla se solí, hořčicí, bylinkami a citronovou šťávou. Máslo necháme pod fólií v chladničce alespoň půl hodiny ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.