Smažená kachna s kedlubnami

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1489 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
135 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a kedlubny oloupeme a vykrájíme na velikost vlašských ořechů.
  • 2
    Kachnu osolíme, opepříme a poklademe slaninou.
  • 3
    Polovinu másla rozehřejeme a kachnu na něm osmažíme ze všech stran.
  • 4
    Poté přiklopíme poklicí a dusíme 25 minut.
  • 5
    Rozehřejeme zbytek másla a přidáme cibuli.
  • 6
    Kedlubny povaříme 5 minut ve vroucí vodě.
  • 7
    Poté přidáme k cibuli a osmahneme dozlatova, Posypeme cukrem a zaprášíme moukou.
  • 8
    Podlijeme vínem a vývarem.
  • 9
    Přimícháme nasekané bylinky a česnek.
  • 10
    Vaříme 20 minut.
  • 11
    Maso servírujeme s vařenou zeleninou, přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.