Smažená makrela s pórkem a mrkví

35 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme nadrobno šalotku, nadrobno nasekaný čerstvý rozmarín a vše rozšleháme s citronovou šťávou a 2 lžícemi oleje v misce. Do této směsi ponoříme rybí filety makrely a necháme asi 20 minut marinovat.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji smažíme ryby asi 3 minuty z každé strany. Dosolíme, dopepříme a můžeme podávat např. s připravenou zeleninovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.