Smažená rajčata po provensálsku
30 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůChléb pšeničný (bílý)
- 2stroužkyČesnek
- 25mililitrůOlej olivový
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jadérek a přidáme na pánev s rozpáleným olejem. Chvilku orestujeme, potom zasypeme posekanou petrželkou a natrhaným bílým chlebem bez kůrky. Osolíme a opepříme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, restujeme 1/2 minuty a stáhneme z ohně.
- 2Podáváme jako přílohu k pečené drůbeži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.