Smažená rajčata po provensálsku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jadérek a přidáme na pánev s rozpáleným olejem. Chvilku orestujeme, potom zasypeme posekanou petrželkou a natrhaným bílým chlebem bez kůrky. Osolíme a opepříme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, restujeme 1/2 minuty a stáhneme z ohně.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k pečené drůbeži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.