Smažená ryba v pikantní krustě
30 min.
Ingredience
- 50gramůKoriandr čerstvý
- 1lžičkaKmín celý
- 2špetkyPepř cayenský
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2stroužkyČesnek
- 3lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 90mililitrůOlej olivový
- 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
746 mg
Cukr
326 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kusy. Koriandr, kmín, cayenský pepř, papriku, česnek, 40 ml oleje, citronovou šťávu, sůl a pepř smícháme dohromady a necháme rozmixovat. V marinádě obalíme kusy ryby a necháme 10 minut odležet.
- 2Rybu osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Smažíme cca 5 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.