Smažená treska s limetou
15 min.
Ingredience
- 50mililitrůOlej slunečnicový
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2kusyLimetka
- 1lžícePetržel - nať
- 75gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
634 mg
Postup přípravy
- 1Mouku smícháme s česnekovou solí a pepřem. Filé z tresky obalíme v kořeněné mouce a smažíme ve velmi rozpáleném oleji 3-4 minuty.
- 2Vyjmeme a dáme vykapat na papírový ubrousek.
- 3Přendáme na nahřátou servírovací mísu, na každou porci ryby vymačkáme půl limetky a posypeme sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.