Smažená vejce s kečupem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
550 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme vejce se solí, pepřem a mlékem, cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme najemno.
  • 2
    Na 1 lžičce oleje zpěníme slaninu s cibulí a necháme zrůžovět. Poté vmícháme vejce a za stálého míchání necháme srazit.
  • 3
    Vejce ihned podáváme politá kečupem a posypaná petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.