Smažená vejce s rajčaty a brambory

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na tenčí plátky a zlehka je osmažíme na oleji. Na jiné pánvi osmažíme na 50 g másla plátky cibule, vyjmeme je a na pánvi osmažíme rajčata, která jsme nakrájeli tenčí na plátky. Pažitku nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Velkou pánev s nepřilnavým povrchem vytřeme máslem, poskládáme na ni brambory, rajčata a cibuli. Směs přelijeme rozšlehanými vejci se solí a smažíme, až se vejce srazí. Před podáváním směs posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.