Smažené brambory s fazolovými lusky

45 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
714 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, zelené fazolky omyjeme, odkrojíme oba konce, vlákna a překrojíme napůl, česnek prolisujeme, chilli papričky rozřízneme, vyškrábneme semínka a zbytek posekáme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, máslo, přisypeme chilli papričky, římský kmín, garam masalu, kurkumu, česnek a krátce osmahneme. Přiložíme brambory a za občasného obracení smažíme asi 2 minuty. Přidáme zelené fazolky, osolíme, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni smažíme a dusíme asi 20-25 minut. Občas promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.