Smažené hovězí maso s pastinákem
25 min.
Ingredience
- 450gramůHovězí svíčková
- 450gramůPórek
- 2kusyPaprika červená
- 350gramůCuketa
- 6lžicOlej rostlinný
- 3lžíceOmáčka Hoisin
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůPastinák
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Pastinák oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a opláchneme ve studené vodě. Důkladně osušíme. Maso nakrájíme na nudličky, pórek na silnější plátky, papriku na větší kousky a cuketu na tenké plátky.
- 2V pánvi rozpálíme olej a nejprve dozlatova osmahneme pastinák. Vyjmeme a osušíme na papírové utěrce. Poté orestujeme masové nudličky a také vyjmeme. Za stálého míchání osmahneme do změknutí česnek spolu s pórkem, paprikou a cuketou. Dle chuti okořeníme.
- 3Do směsi vmícháme maso a omáčku hoisin a vaříme cca 2-3 min. Dochutíme a podáváme posypané pastinákovými nudličkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.