Smažené hovězí maso s pastinákem

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pastinák oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a opláchneme ve studené vodě. Důkladně osušíme. Maso nakrájíme na nudličky, pórek na silnější plátky, papriku na větší kousky a cuketu na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a nejprve dozlatova osmahneme pastinák. Vyjmeme a osušíme na papírové utěrce. Poté orestujeme masové nudličky a také vyjmeme. Za stálého míchání osmahneme do změknutí česnek spolu s pórkem, paprikou a cuketou. Dle chuti okořeníme.
  • 3
    Do směsi vmícháme maso a omáčku hoisin a vaříme cca 2-3 min. Dochutíme a podáváme posypané pastinákovými nudličkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.