Smažené hovězí ocásky
150 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 600gramůHovězí oháňka
- 1lžičkaSůl
- 20gramůKarotka
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50gramůStrouhanka
- 50mililitrůOlej olivový
- 100mililitrůOmáčka cikánská
- 4lžíceHořčice
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
38 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
865 mg
Cukr
988 mg
Postup přípravy
- 1Ocásek rozsekáme na menší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule a karotky. Vaříme hodinu a půl, scedíme a necháme maso okapat.
- 2Kousky ocásků namočíme v rozpuštěném másle, potřeme hořčicí, obalíme ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
- 3Podáváme s chlebem a pikantní omáčkou, například cikánskou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.