Smažené hovězí ocásky

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
38 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
865 mg
Cukr
988 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ocásek rozsekáme na menší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule a karotky. Vaříme hodinu a půl, scedíme a necháme maso okapat.
  • 2
    Kousky ocásků namočíme v rozpuštěném másle, potřeme hořčicí, obalíme ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
  • 3
    Podáváme s chlebem a pikantní omáčkou, například cikánskou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.