Smažené hřiby na listovém salátu

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
864 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
69 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
13 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřiby očistíme a rozkrojíme na poloviny. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme olej a hříbky na něm dozlatova osmažíme.
  • 2
    Saláty očistíme, omyjeme a natrháme na kousky. Usmažené houby rozložíme na salát spolu s dílky omytého citronu.
  • 3
    Okurky, cibulky a omytý kopr nasekáme a vmícháme do majonézy. Osolíme, opepříme, mírně osladíme a podáváme k houbám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.