Smažené kedlubny

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané kedlubny uvaříme téměř doměkka v osolené vodě s 2 kuličkami pepře.
  • 2
    Okapané a částečně vychladlé kedlubny nakrájíme na plátky silné asi 6 mm. Obalíme je v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a solí a ve strouhance. Smažíme na rozehřátém oleji po obou stranách dorůžova.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.