Smažené lišky
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1000gramůLišky čerstvé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
563 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné lišky nakrájíme na plátky, vsypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme.
- 2Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme lišky, oloupaný a nasekaný česnek, sůl, pepř. Dusíme, dokud se nevypaří všechna tekutina.
- 3Podáváme jako teplý předkrm nebo jako přílohu k pečeným masům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.