Smažené lišky

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
563 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné lišky nakrájíme na plátky, vsypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme lišky, oloupaný a nasekaný česnek, sůl, pepř. Dusíme, dokud se nevypaří všechna tekutina.
  • 3
    Podáváme jako teplý předkrm nebo jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.