Smažené makrely v ovesných vločkách

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
38 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
330 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté makrely rozdělíme na porce, potřeme octem a osolíme.
  • 2
    V mléce necháme nabobtnat vločky (asi 30 minut). Vmícháme do nich žloutek, pepř a mírně osolíme.
  • 3
    V připravené směsi obalíme makrely a smažíme je v oleji po obou stranách 10 - 15 minut do zlatohněda.
  • 4
    Před podáváním zdobíme plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.