Smažené rolády s masem
40 min.
Ingredience
- Na nádivku
- 200gramůVepřové maso pečené
- 1kusRohlíky bílé
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 3gramySůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1kusCibule
- Na omelety
- 1,5decilitryMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůMouka polohrubá
- 3gramySůl
- 1,2decilitryVoda pitná
- 10gramůMáslo čerstvé
- Na smažení
- 100gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCitrony
- 50gramůPetržel kudrnka
- 1,5decilitryOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
977 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
74 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce, mléko a mouku ušleháme metlou v míse, přilijeme vodu, osolíme a vymícháme do hladkého těsta. Rozpálenou pánev potřeme máslem a usmažíme menší slabé omelety.
- 2Housku nakrájenou na kostičky namočíme v mléce, přidáme nakrájenou cibuli a pečené maso a všechno umeleme na masovém strojku. Do hmoty přidáme bílek, osolíme, opepříme a vzniklou nádivku rozprostřeme na omelety. Omelety svineme do pevné rolády, namočíme ve vejci, obalíme ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji. Podáváme ozdobené petrželkou a kolečkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.