Smažené rýžové noky
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůRýže loupaná
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceStrouhanka
- 2lžíceSýr Eidam cihla 40%
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Uvařenou rýži promícháme s vejcem, solí a nastrouhaným sýrem.
- 3Ze vzniklé kaše po vychladnutí vykrajujeme lžící noky, obalíme je ve vejci, ve strouhance a smažíme na pánvi na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.