Smažené tilapie na houbách

27 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety tilapií (nebo i okouna) z obou stran osolíme, pokmínujeme a opepříme. V pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a olej, přidáme na plátky nakrájené a očištěné malé žampiony a smažíme asi 2 minuty doměkka. Posolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekanou čerstvou petržel. Směs vložíme na talíř a dáme do tepla.
  • 2
    Na prázdnou pánev dáme 1 lžíci oleje a na rozpáleném prudce smažíme 2-3 minuty po každé straně rybí filety.
  • 3
    Na talíř upravíme připravené žampiony a na ně položíme filet. Ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí a klínky citronu, ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.