Smažené vepřové kotlety s pomeranči a šalvějí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme ve velké pánvi olej, okořeníme kotlety a polovinu z nich smažíme z každé strany 4 minuty.
  • 2
    Vyjmeme je a usmažíme další várku, a předchozí udržujeme teplé.
  • 3
    Druhou várku přidáme k první a udržujeme vše teplé.
  • 4
    Přilijeme vývar do pánve, vermut, přidáme šťávu a kůru z pomeranče a želé. Povaříme 5 minut, dokud se polovina tekutiny nevypaří a omáčka částečně neztmavne.
  • 5
    Přisypeme do omáčky šalvěj, vložíme do ní kotlety a necháme prohřát.
  • 6
    Kotlety podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.