Smažené závitky z línů
50 min.
Ingredience
- 1800gramůLín
- 10gramůSůl
- 1kusRohlíky bílé
- 1kusCibule
- 6gramůPepř černý mletý
- 100gramůHříbky čerstvé
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka pšeničná hladká
- 200gramůStrouhanka
- 3decilitryOlej rostlinný
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
47 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z ryb odkrojíme hlavy, ocasy a ploutve, vykostíme a nakrájíme větší řezy, které nasolíme. Malou část masa nasekáme na jemno. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme sůl, pepř, nasekané rybí maso a na másle osmaženou cibuli nadrobno s opečenými hříbky. Vmícháme vejce a důkladně promícháme. Rybí řezy naplníme směsí, závitky zavážeme, obalíme v mouce, mléku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.