Smažené závitky ze svíčkové

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
527 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a prolisovaným česnekem.
  • 2
    Každý plátek poklademe na proužky nakrájenou slaninou a posypeme oloupanou, jemně nasekanou cibulí. Stočíme do závitků a sepneme jehlami.
  • 3
    Závitky namočíme do těstíčka a zvolna po obou stranách usmažíme na rozehřátém oleji.
  • 4
    Příprava těstíčka: Vejce rozšleháme s polohrubou moukou, mlékem, olejem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.